John’s Coffee sopii:

  • icon Kahvin rakastajille, jotka eivät voi elää päivääkään ilman kahvia.
  • icon Ihmisille, jotka rakastavat tehdä kahvinsa itse tai käyttävät espressokonetta aloittaakseen päivänsä oikealla jalalla.
  • icon Ihmisille, jotka maistavat eron ja eivät voi palata enää juomaan tavallista kahvia.
  • icon Ihmisille, jotka välittävät kahvinsa alkuperästä. Viljelmiltä poimintaan, prosessoinnista paahtamiseen ja aina kuppiin asti
  • icon Ihmisille, jotka rakastavat kokeilla erilaisia hand brew -metodeja ja nautiskella hyvää kahvia ystäviensä ja perheidensä kanssa
Tutustu Johnin erikoiskahvien valikoimaan

Myydyimmät tuotteet

Simba Special – Kenia

Tämä erinomainen kahvi on peräisin Kenian Kirinyagasta Kyambussa. Sato kasvatetaan 1600 metriä merenpinnan yläpuolella. Kahvi tunnetaan suklaisista ja mustaherukkaisista vivahteista yhdistettynä tasapainoiseen hapokuuteen.

alkaen: : 12,50 €

Tutustu tarkemmin

Rwanda Bourbon

100% Arabica-kahvia Ruandan eteläosasta, lähellä Burundin rajaa, Nyungwen luonnonmetsästä. Tämä lajike on tunnettu klassisista Bourbon kirsikoista. Monet Ruandan kahvipavut tulevat tältä alueelta. Paahdamme tämän kahvin aina hiukan tummemmaksi, sillä silloin mausta tulee täyteläinen ja se on täynnä maanläheisiä tumman suklaan vivahteita.alkaen:11,90 €

Tutustu tarkemmin

Ethiopia Guji Coffee

Guji on alue Oromiassa, eteläisessä Etiopiassa. Guji kahvi on osoittanut olevansa erinomainen vaihtoehto espressolle ja suodatinkahville. Se sopii hyvin myös sekoittamiseen sen makean ja hedelmäisen maun takia. Se on makea ja siinä on vivahteita marjoista, sitruksista ja hennosti suklaasta.

alkaen: 12,00 €

 

Tutustu tarkemmin

Tarina

Johnin tie kahvin luo

John perusti pienen kahvilan Punavuoreen vuonna 2016. Alunperin hän käytti paikallisten paahtimoiden kahvia ymmärtääkseen minkälaisista kahveista suomalaiset nauttivat. Ensimmäisen vuoden jälkeen hän investoi omaan pieneen kahvinpaahtimeen. Vain kaksi vuotta sen jälkeen kysyntä oli kasvanut ja hän päivitti paahtimensa isompaan ja monipuolisempaan.Kahvin paahtamisen jälkeen menee monta päivää ennen kuin se on parhaimmillaan. Käsin paahdettu tarkoissa olosuhteissa, tarkkaillen väriä, hajua ja koostumusta, jotta lopputuloksena on kahvi joka on puhdasta ja tuntuu pehmeältä kupissa.Aika ja yksityiskohtien huomioiminen ovat elintärkeitä laadun esille tuomiseksi, jotta huomaat eron maussa jokaisella siemauksella.

Lue lisää
Johns coffee Bar