HoReCa

Tavallisista kahveista erikoiskahveihin.

Jos sinulla on ravintola, kahvila tai haluat tarjoilla erinomaista kahvia hotellivieraillesi, voimme auttaa sinua suunnittelemaan juuris sinulle räätälöidyn tilauksen, jotta voit lisätä erikoiskahvin osaksi valikoimaasi.

Hyvää ateriaa ei saisi ikinä viimeistellä pahalla kahvilla. Se on viimeinen asia, jonka asiakkaasi maistavat, ja se voi pilata jopa hienoimman aterian, sekä asiakkaan kokemuksen. Vältetään tämä yhdessä ja luodaa asiakkaillesi tarjoilun unohtumaton loppusilaus erinomaisilla kahveilla.

KYSY LISÄTIETOJA

Toimistot

Älä anna pahan kahvin pilata toimistoasi!

John’s Coffee on omistautunut kitkemään pahan kahvin maineen työpaikoilla. Luomme yhdessä toimitusaikataulun, joka sopii parhaiten kulutukseesi. Motivoi tiimiäsi ja kolleegoitasi erinomaisella kahvilla. Korottamalla kahvin laatua työpaikalla saat takuuvarmasti tyytyväisemmän tiimin.

TILAA JA ME TEEMME LOPUT!

Edulliset hinnat, ei toimitusstressiä ja ammattimainen koulutus, joka opettaa tiimillesi miten valmistetaan paras kuppi kahvia. Tuemme sinua kaikin tavoin ja tarjoamme sinulle oikeat kahvipapujen suhteet ja reseptit – yllätyt kuinka pienet muutokset vaikuttavat merkittävästi kahvin makuun.

Anna työntekijöillesi mahdollisuus juoda kuppi pehmeää, puhdasta ja tuoreena paahdettua kahvia. Voit myös järjestää maisteluajan työntekijöidesi kanssa paahtimossamme ja saada mahdollisuuden tutustua paahtamisprosessiimme.

Ota meihin yhteyttä, luodaan yhdessä juuri sinulle räätälöity kahvisuunnitelma ja saat pian erinomaista kahvia toimistollesi.

OTA YHTEYTTÄ