HoReCa

MAINSTREANISTA ERIKOISKAHVIIN.

Jos sinulla on ravintola, kahvila tai haluat tarjoilla hyvää kahvia hotellisi vieraille, autamme sinua suunnittelemaan räätälöidyn tilauksen, joka lisää erikoiskahvia herkullisiin aterioihisi asiakkaillesi.

Hyvän aterian viimeinen hetki ei saa koskaan olla huono kahvi. Se on viimeinen asia, jonka asiakkaasi maistavat, ja se voi vaarantaa jopa hienoimman aterian, mikä pilaa asiakkaan kokonaiskokemuksen. Vältämme sitä yhdessä ja tuomme asiakkaillesi täydellisen loppuhuomautuksen ikimuistoiseen ateriaan.

KYSY TIETOJA

Toimistot

Älä anna huonon kahvin päästä toimistoosi!

John’s Coffee on omistettu katkaisemaan huonon kahvin matka töissä. Luomme yhdessä kulutustasi parhaiten vastaavan toimitusrutiinin. Motivoi tiimiäsi ja työtovereitasi upealla kahvilla. Kahvin laadun parantaminen työssä voi tehdä tiimistä onnellisemman.

TILAA MEILTÄ

Edulliset hinnat, ei toimitusstressiä ja ammattitaitoinen koulutus, joka opettaa tiimillesi kahvin valmistamisen parhaan kupin valmistamiseksi. Tuemme sinua kaikin tavoin ja esitämme sinulle oikeat mittasuhteet ja reseptit – tulet yllättymään siitä, kuinka pienet muutokset vaikuttavat kahvisi makutulokseen.

Anna tiimillesi mahdollisuus juoda kuppi sileää, puhdasta ja tuoretta paahdettua kahvia. Voit myös järjestää maisteluajan tiimisi kanssa paahtimossamme ja saada tilaisuuden todistaa paahtamisrutiinimme.

Ota yhteyttä ja sovi sinulle sopiva suunnitelma, niin voimme jatkaa.

Ota yhteyttä