Käyttöehdot

Sisällysluettelo

Toimitusehdot

Toimituskulut

John’s Coffee myy kahvia, teetä ja lisävarusteita tämän sivuston kautta (www.johnscoffee.fi)

Voit valita haluamasi toimitustavan verkkokaupassamme. Toimitustapoja on tarjoita useita sekä kotimaalaisille, että kansainvälisille tilauksille. Valitse sinulle sopiva sijaintisi ja toiveidesi perusteella.

Kaikki verkkokauppamme hinnat sisältävät ALV.

Toimitamme kansainvälisesti. Toimituskulut Suomen ulkopuolelle lähteviin tilauksiin perustuvat maantieteelliseen sijaintiin.

Toimitusajat

Jos tuote on varastossamme, arvioitu toimitusaika on luettavissa yltä. Paahdamme kahvin tilauksesta. Tehtyäsi tilauksen, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen. Viesti vahvistaa tilauksen ja sisältää tilausnumeron, tilauksen tiedot, kokonaishinnan sisältäen toimituskulut .

Ensimmäisenä päivänä, kun tilaus tulee, paahdamme kahvisi, annamme sen levätä sen jälkeen yhden päivän ajan. Pakkaamme tilauksen ja postitamme sen. Tällä tavoin varmistamme, että kahvisi on tuoretta ja heti valmista valmistettavaksi. Kahvi tarvitsee muutaman päivän asettuakseen paahtamisen jälkeen.

Jos haluat tuotteen ehdottomasti tiettyyn päivämäärään mennessä, se on mainittava erikseen, esimerkiksi tilattaessa. Toimimme asiakkaidemme toimitustarpeiden mukaisesti, jos se on kohtuudella mahdollista.

John’s Coffee toimittaa suomalaisen Postin, Matkahuollon tai DB Schenkerin välityksellä, ellei muuta toimitustapaa ole sovittu.

Rekisteröityminen / kertatilaus

Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Voit siirtyä kassalle suoraan luomatta asiakastiliä.

Rekisteröitymällä saat kuitenkin monia ominaisuuksia, jotka tarjoavat sinulle hyvän käyttökokemuksen asioidessasi kanssamme. Voit tehdä ostoksesi nopeammin, pysyä ajan tasalla tilaustesi käsittelystä ja tarkastella aiempia tilauksiasi. Emme käytä tilauksen yhteydessä annettuja henkilökohtaisia tietoja muuhun tarkoitukseen kuin ostosuhteen hoitamiseen kanssamme.

Kuluttajien on kuitenkin suositeltavaa noudattaa varovaisuutta. Takaamme yksityisyyden ja ehdottoman kuluttajansuojan. Ole huolellinen käyttäessäsi verkkokauppaa.

Kestotilaukset

Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan on rekisteröidyttävä verkkosivustolle ja luotava henkilökohtainen käyttäjätili. Asiakkaan vastuulla on antaa oikeat henkilökohtaiset ja yhteystiedot. Asiakas on velvollinen pitämään toimitetut henkilökohtaiset ja yhteystiedot ajan tasalla. John’s Coffee ei ole vastuussa vahingoista tai kustannuksista, jotka johtuvat vääristä tai vanhentuneista yhteystiedoista. Asiakkaan kirjautumistiedot ovat henkilökohtaisia, eikä kolmas osapuoli saa käyttää niitä.

Lopullisen tilauksen jälkeen John’s Coffee ja asiakas tekevät sopimuksen verkkokaupassamme.
Tietosi syötetään järjestelmäämme ja niiden avulla voimme ylläpitää ja hallita asiakassuhdettamme sinuun. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja täysin luottamuksellisina.

Verkkopalvelu voi käyttää evästeitä.

Asiakkaamme voivat vapaasti peruuttaa kestotilauksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Lahjakortit

Lahjakorttia ei voi muuntaa käteiseksi. Muita alennuskoodeja ei voida käyttää alennushintaan ostettujen lahjakorttien kanssa.

Palautukset

Asiakkaan on aina ilmoitettava myyjälle tilauksen palauttamisesta ja peruuttamisesta, pelkkä tavaroiden noutamatta jättäminen tai palauttaminen ilman ilmoitusta ei riitä tilauksen peruuttamiseen. Sen sijaan asiakkaan on täytettävä tuotteen palautusilmoitus ennakoon uuden EU-lainsäädännön mukaisesti.

Kuluttajan on tehtävä peruutusilmoitus verkkokaupalle 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta ja palautettava tavarat 14 päivän kuluessa peruutuksesta.

Palautusosoite ja muut tiedot ovat pakollisia

Nimesi:
Osoitteesi:
Puhelinnumero:

Palautusosoite

John’s Coffee
Kauppakeskus Tripla
Firdonkatu 2 B
00520
Helsinki

Peruutus- ja palautusprosessin nopeuttamiseksi lähetä kopio alkuperäisestä tilausvahvistuksesta.

John’s Coffee pitää asiakkaiden tiedot täysin luottamuksellisina.

Ostaja maksaa palautuksen postimaksut postipalvelulle. Palautetun kahvin tai teen tulee olla avaamaton ja käyttämätön.

Palautukset ja uudelleenpostitukset maksavat yhteensä 11,80 €.

Lähetyksen vauriot kuljetuksen aikana

Toisinaan huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit voivat vahingoittua kuljetuksen aikana. Siksi on hyvä tarkistaa paketin kunto jo postimiehen läsnä ollessa, kun paketti vastaanotetaan. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tee vahinkoraportti välittömästi pakettia vastaanottaessa palauttamista varten. Ota sitten yhteyttä asiakaspalveluumme uuden tuotteen toimituksen järjestämiseksi.

Maksuehdot

Checkout on turvallinen maksutapa sinulle. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoslupa. Palvelua ylläpitää Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Kassamaksupalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos Checkout Finland Oy näkyy tiliotteessasi tai luottokorttilaskussa, se tarkoittaa, että olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palvelujen markkinoijana ja tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii liiketoimeen liittyvistä lakisääteisistä ja muista velvoitteista. Jos haluat valittaa tai palauttaa tuotteen, ota suoraan yhteyttä verkkokauppaan, josta tuote tilattiin.

Checkout Finland


https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Sinulla on käytettävissä kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP Pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Checkout Finland Oy näkyy maksunsaajana tiliotteessasi, välitämme maksusi verkkokaupalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan omaan pankkiin suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa pankkisiirtona.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkossa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard- ja American Express -korteilla. Verkkokauppa käyttää kansainvälisiä Verified by Visa-, MasterCard SecureCode- ja SafeKey-todennuspalveluja.

Checkout näkyy maksunsaajana korttilaskussa ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksut suoritetaan turvallisesti turvallisella maksulomakkeella, eikä maksukorttitietoja tallenneta verkkokauppajärjestelmiin. Mobiilimaksu.

John’s Coffee pitää asiakkaiden tiedot täysin luottamuksellisina.