Koti-barista

Järjestämme koulutuksia säännööllisesti paahtimollamme Kirkkonummella.

Tutustutamme sinut kahvin maailmaan aina viljelemisestä poimintaan, prosessoinnista paahtamiseen ja valmiiseen kuppiin saakka. Tutustumme yhdessä vihreään kahviin, paahdamme sitä yhdessä, maistamme sitä ja puhumme sen mauista.

Me opetamme sinulle myös miten valmistaa täydellinen espresso shotti sekä miten höyryttää maitoa ja esittelemme miten latte-taidetta kuten barsitat sitä tekevät kahviloissa. Autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen tuloksen espressokoneella myös kotona. Varmistamme, että osaat jatkossa käyttää sitä kuin ammattilainen.

Ilmoittaudu täällä

Sign up for home barista

Kahvin valmistus

Autamme asiakkaitamme saamaan käytännön kokemusta kahvin oikeaoppisesta valmistuksesta. Mittasuhteiden ja määrien tasalaatuisuus on tärkeää parhaan laadun ja makujen säilyttämiseksi kahvissa.

Oletko ikinä maistanut kahvia, joka on valmistettu aeropressillä, chemexillä tai hario V60:llä?

Varaa aika ja vieraile luonamme paahtimollamme Kirkkonummella ystäviesi tai kolleegojesi kanssa, pidetään yhdessä kahvin valmistuksen oppitunti.

Ilmoittaudu täällä

Book a brewing visit

Kahvimaistelu

Kahvimaistelu – englanniksi tunnettu myös termillä Cupping on kahvin makujen ja aromien havainnointia ja aistimista. Aivan kuten viiniä, ammattimainen kahvin arvostelija voi arvioida kahvia ja sen ominaisuuksia kuten aromeja, happamuutta ja jälkimakua.

Johnin mukaan, kahvi kantaa aina mukanaan piirteitä sen alkuperästä ja viljelijästä joka sen kasvatti. Kahvimaistelu on erinomainen tapa todistaa se.

Varaa aika täältä

Book a coffee tasting