Johnin tie kahvin luo

John perusti pienen kahvilan Punavuoreen vuonna 2016. Alunperin hän käytti paikallisten paahtimoiden kahvia ymmärtääkseen minkälaisista kahveista suomalaiset nauttivat. Ensimmäisen vuoden jälkeen hän investoi omaan pieneen kahvinpaahtimeen. Vain kaksi vuotta sen jälkeen kysyntä oli kasvanut ja hän päivitti paahtimensa isompaan ja monipuolisempaan.

Kahvin paahtamisen jälkeen menee monta päivää ennen kuin se on parhaimmillaan. Käsin paahdettu tarkoissa olosuhteissa, tarkkaillen väriä, hajua ja koostumusta, jotta lopputuloksena on kahvi joka on puhdasta ja tuntuu pehmeältä kupissa.

Aika ja yksityiskohtien huomioiminen ovat elintärkeitä laadun esille tuomiseksi, jotta huomaat eron maussa jokaisella siemauksella.

Meidän kahvilamme

John’s Coffee -kahvila sijaitsee Pasilan ostoskeskus Triplassa. Siellä voit nauttia käsin paahdetusta kahvista sekä laadusta, jota aito ammattipaahtaminen tuo.

“Meidän kahvilastamme voit myös napata pussin kahvia mukaan kotiisi tai lahjaksi”, sanoo John.

Suurimman osan ajasta tiskin takaa löytyy John. Käydessäsi kahvilassamme älä arkaile rupatella kahvista hänen kanssaan samalla kun sinulle valmistetaan herkullinen espresso.

Vieraile John’s Coffee kahvilassa ostoskeskus Triplan ensimmäisessä kerroksessa -> Market Zoo -alueella.

John's Coffee

Suurin osa kahvistamme tulee afrikkalaisilta tuottajilta. Se on tärkeää Johnille, sillä hän tuntee sekä papujen laadun Ruandan, Etopia, Kenian, Burundin ja muiden maiden alueilla, että tuntee ihmiset ja heidän viljelmänsä ja niiden olot ja miten ne toimivat. Näiden ahkerien viljeilöiden omistautuminen on se, mikä tekee heidän kahvipapujensa laadusta erilaisen.

Tutustu rauhassa tuotevalikoimaamme ja erilaisiin kahvipaahtoihimme. Pidit sitten tummasta, keskipaahtoisesta tai vaaleasta kahvista voit olla varma, että löydät juuri sinulle sopivan kahvin valikoimastamme.

Paahdamme kahvia kerran viikossa ja toimitamme B2B-asiakkaillemme (kahvilat, ravintolat, hotellit ja toimistot) kahvia kuukausisopimuksella.

Kuka on John?

Ruandasta kotoisin oleva John muutti Suomeen yli vuosikymmen sitten ja kutsuu nykyään molempia maita ylpeästi kodikseen. Valmistumisensa jälkeen hän halusi tehdä jotain, jonka avulla hän voisi arvostaa molempia kotimaitaan ja tuoda ne yhteen. Joten hän seurasi intohimoaan -> kahvia.

Koska lopulta, Ruandalla on tarjota erinomaisia kahvintuottajia ja Suomessa on erinomaisia kahvin juojia.

Missio

Johnin tavoitteena on tuoda Suomi ja Ruanda lähemmäs toisiaan ja se onnistuu parhaiten jakamalla tarinoita. Jakamalla hänen tarinansa kahvia rakastavien ihmisten kanssa. Jakamalla viljelijöiden ja tuottajien tarinoita kuluttajien kanssa. Ja jakamalla niiden viljelijöiden kanssa tarinat siitä, miten heidän kahvinsa on otettu vastaan.

Haluamme, että viljelijät saavat kuulla minne heidän kahvinsa päätyvät ja miten niitä arvostetaan. Haluamme työskennellä läheisesti kahvin tuottajien ja kahvin kuluttajien kanssa, jotta voimme luoda vastuullisen ympäristön kaikkien osapuolten kesken.

Visio

Meidän visiomme on tulla johtavaksi erikoiskahvien paahtimoksi ja isoimman afrikkalaisten kahvien valikoiman tarjoajaksi Suomessa. Tämä tapahtuu paahtamalla ja tarjoamalla käsinvalmistettuja kahveja ihmisille, jotka kuluttavat eniten kahvia asukasta kohden koko maailmassa.

Arvot

John on rakentanut yrityksensä kolmen pääarvon ympärille:

  • Rehellisyys. Me olemme aidosti keitä me olemme. Tarjoamme laadukasta kahvia ilman vippaskonsteja, takana vain kovaa työtä ja intohimo.
  • Ammattimaisuus. Olemme omistautuneet yöllemme ja suhtaudumme tekemäämme vakavasti. Kuuntelemme asiakkaitamme.
  • Kunnioitus. Ymmärrämme kahvinviljelijöiden raskaan arjen ja maksamme reilun hinnan tukeaksemme heidän perheitään. Kunnioitamme asiakkaitamme ja olemme sitoutuneet tuomaan heille parasta erikoiskahvia.

John uskoo, että “Oppiminen loppuu, kun lopetat kuuntelemasta”