Johnin tie kahviin

John aloitti pienellä kahvilalla vuonna 2016 Punavuoressa. Aluksi hän käytti paikallisten paahtamoiden kahvia ymmärtääkseen, millaisesta kahvista suomalaiset nauttivat. Vuoden kuluttua hän investoi omaan pieneen kahvin paahtimeen. Sitten vain kaksi vuotta myöhemmin, suosionsa kasvaessa, hän päivitti laitteen isommaksi, kehittyneemmäksi paahtokoneeksi.

Kun kahvi on paahdettu, se kestää päiviä tullakseen täydelliseski. Käsin paahdettu tarkoissa olosuhteissa, seuraamalla väriä, hajua ja muotoa, tuottaakseen kahvia, joka näyttää puhtaalta ja tuntuu sileältä kupissa.

Aika ja huomio yksityiskohtiin ovat erittäin tärkeitä laadun korostamiseksi, jotta voit maistaa eron jokaisen siemauksen yhteydessä.

John´s Coffee

Suurin osa kahvistamme tulee afrikkalaisilta tuottajilta. Se on Johnille tärkeää, sillä hän tietää sekä papujen laadun, jotka on tuotettu Ruandassa, Etiopiassa, Keniassa, Burundissa, mutta hän tuntee myös ihmiset, heidän tilansa ja olosuhteensa, joissa ne toimivat päivittäin. Näiden ahkerasti työskentelevien maanviljelijöiden omistautuminen tekee eron.

Vietä aikaa selataksemme tuotteitamme nähdäksesi paistomme. Jos pidät kahvistasi tummana, keskikokoisena tai vaaleana, löydät varmasti sinulle sopivan kahvin.

Paahdamme kerran viikossa ja toimitamme B2B -asiakkaamme (kahvilat, ravintolat, hotellit ja toimistot) kuukausitilauksilla.

Meidän kahvikauppamme

John’s Coffee -kauppa sijaitsee kauppakeskus Triplassa, Pasilassa, Helsingissä. Siellä voit nauttia käsin paahdettua kahvia ja nauttia siitä, mitä todellinen käsityö tuo.

“Kahvilassamme voit myös napata kahvipussin kotiin tai lahjaksi”, John sanoo.

Useimmiten John on tiskin takana. Kun vierailet, käytä hetki aikaa puhuaksesi kahvista hänen kanssaan, kun hän valmistaa sinulle herkullisen espresson.

Käy John’s Coffee -kaupassa kauppakeskus Triplan ensimmäisessä kerroksessa -> Market Zoo -alueella.

Kuka on John?

John on kotoisin Ruandasta ja muuttanut Suomeen yli kymmenen vuotta sitten, ja hän on ylpeä siitä, että hän voi kutsua molempia maita kodikseen. Koulutuksensa jälkeen hän halusi tehdä jotain juhlistaakseen molempia kotimaitaan, yhdistääkseen heidät, joten hän seurasi intohimoaan – > kahvia.

Sillä loppujen lopuksi Ruandassa on suuria kahvintuottajia; Suomessa juodaan paljon kahvia.

Simple facts close to heart?

Tehtävä

John päätti lähentää Suomen ja Ruandan toisiaan…

Lue lisää
coffee-beans (1)

Näkemys

Ovisionasi on tulla erikoisalan johtaviksi paahtimoiksi….

Lue lisää

Arvot

John on rakentanut liiketoimintansa kolmelle perusarvolle….

Lue lisää