Tietosuojaseloste

John's Coffee

Y-tunnus: 2715431-7
Kauppakeskus Tripla, Firdonkatu 2 B
00520
Helsinki
Puh: +358451015557
Sähköposti: [email protected]

Henkilötietojen suojeleminen

Henkilötiedot sijaitsevat teknisesti sähköisen kaupankäynnin pilvipalvelussa, jonka ylläpitoliittymä on suojattu SSL-salauksella ja käyttäjäkohtaisilla tunnuksilla ja salasanoilla.

Henkilötietojen käsittelyn perusteet ja tarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusta on:

– Henkilötietojen omistajan ja rekisterinpitäjän (myyjän) välinen sopimussuhde

Henkilökohtaisia tietoja käytetään verkkokaupan tilausten toimittamiseen, palauttamiseen ja mahdollisesti yhteydenottoon tilausten yhteydessä. Lisäksi, jos asiakas on hyväksynyt sähköposti- ja / tai tekstiviestimarkkinoinnin, heille voidaan lähettää markkinointiviestejä.

Tietojesi lähde

Henkilökohtaiseen rekisteriin merkityt tiedot saadaan säännöllisesti tilaajilta ja verkkokaupan asiakkailtamme. Saamme tietosi vain sinulta rekisteröitymisen ja sisäänkirjautumisen ja vuorovaikutuksen perusteella verkkokaupassamme.

Pääsymme tietoihisi

Seuraavia meille annettuja henkilökohtaisia tietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdistamiseen
esimerkiksi asiakkaan nimi, asiakkaan syntymäaika, asiakkaan sukupuoli, asiakkaan ostohistoria, asiakasosoitetiedot, asiakaskäyttäytyminen verkkokaupassa; jos asiakas on keskeyttänyt ostoprosessin, hän voi saada ilmoituksen odottavasta ostoskorista, joka odottaa heitä.

Oikeus henkilötietojen käyttämiseen

Rekisteröidyllä asiakkaalla on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos kyllä, niin oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoistaan.

Oikeus muuttaa tietojasi

Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojensa päivittämistä muutosten yhteydessä tai jos rekisteröidyt tiedot ovat virheellisiä. Asiakkaalla on oikeus pyytää muutosta tietoihinsa. Rekisteröidyllä on myös oikeus täydentää puutteellisia henkilötietoja toimittamalla tarvittavat lisätiedot.

Oikeus poistaa tietosi

Asiakkaalla on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamista, jos;
a. Henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty
b. Henkilötietoja on käsitelty laittomasti.

Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä

Tietojen omistajalla on oikeus rajoittaa häntä koskevien henkilötietojen käsittelyä, jos a. Rekisteröity kiistää henkilötietojensa paikkansapitävyyden;
b. käsittely on laitonta ja rekisteröity vastustaa henkilötietojesi poistamista ja pyytää sen sijaan niiden käytön rajoittamista; tai
c. rekisterinpitäjä ei enää tarvitse henkilötietoja käsittelyn alkuperäisiin tarkoituksiin, mutta rekisteröidy tarvitsee niitä laillisen vaatimuksen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi.

Oikeus rajoittaa automaattisia päätöksiä

Edellä olevaa ei sovelleta, jos päätös on tarpeen rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemiseksi tai toteuttamiseksi tai perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen.

Edellä olevaa ei sovelleta, jos päätös on tarpeen rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välisen sopimuksen tekemiseksi tai toteuttamiseksi tai perustuu rekisteröidyn nimenomaiseen suostumukseen.

Oikeus valittaa valvontaviranomaiselle

Kansallinen henkilötietojen valvontaviranomainen on tietosuojavaltuutettu, joka toimii oikeusministeriön yhteydessä. Sinulla on oikeus viedä asia valvontaviranomaiselle, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittely on rikkonut asiaa koskevaa lainsäädäntöä.

Ota yhteyttä

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä asioissa ja omien oikeuksiensa käyttöön liittyvissä tilanteissa tietojen omistajan on otettava yhteyttä rekisteröinnistä vastaavaan yhteyshenkilöön sähköpostitse:

[email protected]

tai postitse:

John’s coffee
Firdonaktu 2 B

00520

Helsinki