Meidän koulutus

Koti-barista

Järjestämme koulutuksia säännööllisesti paahtimollamme Kirkkonummella.

Tutustutamme sinut kahvin maailmaan aina viljelemisestä poimintaan, prosessoinnista paahtamiseen ja valmiiseen kuppiin saakka. Tutustumme yhdessä vihreään kahviin, paahdamme sitä yhdessä, maistamme sitä ja puhumme sen mauista.

Me opetamme sinulle myös miten valmistaa täydellinen espresso shotti sekä miten höyryttää maitoa ja esittelemme miten latte-taidetta kuten barsitat sitä tekevät kahviloissa. Autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen tuloksen espressokoneella myös kotona. Varmistamme, että osaat jatkossa käyttää sitä kuin ammattilainen.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Kahvin valmistus

Autamme asiakkaitamme saamaan käytännön kokemusta kahvin oikeaoppisesta valmistuksesta. Mittasuhteiden ja määrien tasalaatuisuus on tärkeää parhaan laadun ja makujen säilyttämiseksi kahvissa.

Oletko ikinä maistanut kahvia, joka on valmistettu aeropressillä, chemexillä tai hario V60:llä?

Varaa aika ja vieraile luonamme paahtimollamme Kirkkonummella ystäviesi tai kolleegojesi kanssa, pidetään yhdessä kahvin valmistuksen oppitunti.

REKISTERÖIDY TÄSTÄ

Kahvimaistelu

Kahvin maistelu – tunnetaan myös nimellä Cupping on käytäntö, jossa haudutetaan keitetyn kahvin makuja ja aromeja. Aivan kuten viiniä, ammattimainen kahvin arvostelija voi arvioida kahvia ja sen ominaisuuksia kuten aromeja, happamuutta ja jälkimakua.

Johnin mukaan, kahvi kantaa aina mukanaan piirteitä sen alkuperästä ja viljelijästä joka sen kasvatti. Kahvimaistelu on erinomainen tapa todistaa se.

Varaa aika täältä

Esittelemme sinut maatalouden kahvin maailmaan

Yksinkertaisia tosiasioita lähellä sydäntä

Tehtävä

John päätti lähentää Suomen ja Ruandan toisiaan…

Lue lisää
coffee-beans (1)

Näkemys

Ovisionasi on tulla erikoisalan johtaviksi paahtimoiksi….

Lue lisää

Arvot

John on rakentanut liiketoimintansa kolmelle perusarvolle….

Lue lisää