Koti-barista
Järjestämme koulutuksia säännööllisesti paahtimollamme Kirkkonummella.
Tutustutamme sinut kahvin maailmaan aina viljelemisestä poimintaan, prosessoinnista paahtamiseen ja valmiiseen kuppiin saakka. Tutustumme yhdessä vihreään kahviin, paahdamme sitä yhdessä, maistamme sitä ja puhumme sen mauista.
Me opetamme sinulle myös miten valmistaa täydellinen espresso shotti sekä miten höyryttää maitoa ja esittelemme miten latte-taidetta kuten barsitat sitä tekevät kahviloissa. Autamme sinua saamaan parhaan mahdollisen tuloksen espressokoneella myös kotona. Varmistamme, että osaat jatkossa käyttää sitä kuin ammattilainen.
REKISTERÖIDY TÄSTÄKahvin valmistus
Autamme asiakkaitamme saamaan käytännön kokemusta kahvin oikeaoppisesta valmistuksesta. Mittasuhteiden ja määrien tasalaatuisuus on tärkeää parhaan laadun ja makujen säilyttämiseksi kahvissa.
Oletko ikinä maistanut kahvia, joka on valmistettu aeropressillä, chemexillä tai hario V60:llä?
Varaa aika ja vieraile luonamme paahtimollamme Kirkkonummella ystäviesi tai kolleegojesi kanssa, pidetään yhdessä kahvin valmistuksen oppitunti.
REKISTERÖIDY TÄSTÄKahvimaistelu
Kahvin maistelu – tunnetaan myös nimellä Cupping on käytäntö, jossa haudutetaan keitetyn kahvin makuja ja aromeja. Aivan kuten viiniä, ammattimainen kahvin arvostelija voi arvioida kahvia ja sen ominaisuuksia kuten aromeja, happamuutta ja jälkimakua.
Johnin mukaan, kahvi kantaa aina mukanaan piirteitä sen alkuperästä ja viljelijästä joka sen kasvatti. Kahvimaistelu on erinomainen tapa todistaa se.
Varaa aika täältäEsittelemme sinut maatalouden kahvin maailmaan
Yksinkertaisia tosiasioita lähellä sydäntä
Tehtävä
John päätti lähentää Suomen ja Ruandan toisiaan…
Tehtävä
John päätti lähentää Suomen ja Ruandan toisiaan, ja sen ydin on tarinoiden jakaminen. Jakaa tarinansa kahvin ystäville. Viljelijöiden ja tuottajien tarinoiden jakaminen kuluttajien kanssa. Ja jakaa näiden viljelijöiden kanssa tarinan siitä, kuinka heidän kahvinsa vastaanotetaan.
Haluamme maanviljelijöiden kuulevan tarinoita siitä, mihin heidän kahvinsa päätyy ja kuinka sitä arvostetaan. Haluamme tehdä tiivistä yhteistyötä kahvintuottajien ja kahvin kuluttajien kanssa luodaksemme kestävän liiketoimintaympäristön kaikille osapuolille.
Näkemys
Ovisionasi on tulla erikoisalan johtaviksi paahtimoiksi….
Näkemys
Visiomme on olla johtavia erikoiskahvin paahtijoita Suomen suurimmalla afrikkalaisella kahvivalikoimalla. Paahdetaan ja esitellään käsintehtyä kahvia ihmisille, jotka kuluttavat eniten kahvia maailmassa henkeä kohti.
Arvot
John on rakentanut liiketoimintansa kolmelle perusarvolle….
Arvot
John on rakentanut liiketoimintansa kolmelle perusarvolle:
- Rehellisyys. Olemme keitä olemme. Tuomme laadukasta kahvia ilman temppuja, vain kovaa työtä ja intohimoa.
- Ammattimaisuus. Olemme omistautuneet ammatillemme ja otamme tekemisemme vakavasti. Kuuntelemme asiakkaitamme.
- Kunnioittaminen. Ymmärrämme kahvinviljelijöiden vaikean elämän ja hankimme heille oikeudenmukaiset hinnat perheilleen. Kunnioitamme asiakkaitamme ja olemme omistautuneet tuomaan heille parasta erikoiskahvia.